top of page

Een jaar verder, een nieuw begin #champagneforeveryone


Zon, zee en champagne!
Husson-Joliet Vintage 2000

Een nieuwe website en niet zonder reden.

Ik ben nu ruim een jaar meer intensief bezig met champagne en heb er veel van geleerd:

  1. Champagne is echt een fantastische product. Wist ik natuurlijk al, maar wat een aanstekelijke passie hebben die families!

  2. Champagne kan wel wat hulp gebruiken in Nederland, maar wat zijn er stiekem toch veel mensen die champagne (leren) waarderen!

  3. Meer champagne is altijd goed! Maar geniet met mate, kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, laat de bulk over aan de Moët’s van deze wereld.


Wat is er dan veranderd?

Dit is geen corporate, maar zendingswerk pur sang. Dit is een campagnewebsite (onbezoldigd helaas) om de fantastische champagneregio en haar mooie producten aan te prijzen. De afgelopen tijd ben ik meer bezig geweest met verkoop in plaats van het oh zo leuke zendingswerk.


Dus, vanaf nu:

  • Meer blogs – open source champagne info #champagneforeveryone

  • Meer tasting notes, meer diversiteit in champagnes; ik doe het “zware” werk voor jullie, steeds meer leuke info. Open source is ook echt open source, dus wie het leuk vindt, gaat het daarna lekker zelf bij het huis halen. Alles wat ik ervoor vraag, is dat jullie de liefde delen.

  • Webshop is eraf. Ik wil iedereen graag echt kennis laten maken met “mijn” champagnes. Een pick-and-pay webshop past daar niet bij. Proeverijen en workshops zijn nog steeds mogelijk en natuurlijk heb ik ook champagne beschikbaar voor jullie, mijn vrienden van champagne. Mail, bel of loop langs (hallo buren!) voor al het moois dat de champagnestreek te bieden heeft.

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief, like de Facebookpagina en volg op Instagram en blijf zo altijd op de hoogte!

Neem contact op voor meer #champagneinfo!

Santé, bonheur, champagne!

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page